Van mug tot olifant
Hallo allemaal,
 
 Hier weer een berichtje vanuit een prachtig Kenia.
 
 We zijn vorige week woensdag en donderdag op safari geweest in tsavo east. Een enorm groot park in Kenia.
 Wat hebben we genoten van al de prachtige beesten in het park. Olifanten, giraffes, zebra's, leeuwen, luipaard, cheeta enz enz.
 Wat geweldig om al deze beesten van dichtbij te kunnen bekijken zonder dat er hekken tussen staan.
 We hadden een auto waar het dak van open kon en daardoor konden we staand alle beesten goed zien.
 Wat zijn al deze beesten wonderlijk gemaakt met ieder zijn eigen kenmerken en schutskleuren.
 Sammy onze chauffeur was een hele goede gids en zag al de beesten al vanaf grote afstand.
 Soms wist hij via anderen waar er bepaalde beesten waren en ging dan volgas ernaartoe wat het natuurlijk helemaal spannend maakten. Heerlijk zo door de wildernis te scheuren op zoek naar wilde dieren.
 Het hotel waar we die nacht verbleven had een drinkplaats voor de olifanten. En deze kwamen daar ook om de drinken en dit was indrukwekkend om te zien hoe dichtbij deze beesten kwamen.
 Helaas hadden ze in dit hotel veel last van muggen dus was het echt van mug tot olifant daar.
 
 Op de terugweg zijn we nog bij een masai familie langs geweest. Bijzonder om te zien hoe deze mensen leven. We konden daar allebei uitgehuwelijkt worden voor wel vijftien koeien. Tja toch maar bedankt voor het aanbod.
 Anja moest daar heel nodig naar het toilet en vroeg dit aan een masai vrouw. Deze lachte een beetje en wees richting een aantal struiken bij elkaar. Als je nu daar links
 gaat en een keer rechts en dan ga je gewoon zitten tussen die struiken. Ach ja als je echt nodig moet maakt het allemaal niet meer uit.
 
 We blijven het leuk vinden als jullie nog eens een reactie sturen. Het is leuk om berichten vanuit Nederland te krijgen.
 
 Groetjes vanuit de jungle in Kenia
 


 
  Reacties

Beetje jaloers wel op jullie ervaringen. Maar met de foto's ook al erg mooi om te volgen... Genieten nog verder daar!!:)

Ha meiden! Leuk om jullie verhaal te lezen! Wat bijzonder wat jullie allemaal meemaken. Safari tochten...zijn super om mee te maken he. Geeft een bepaalde kick. Geniet ervan! Knuffie vanuit de Amnestylaan.

Wat zullen jullie het saai vinden in Nederland!!! We genieten van jullie verhalen en foto's. Hartelijke groet, Jan en Annie.

Hoi Anja en Liesbeth Anja ,ik had van Marieke je blog gekregen ,leuk om jullie belevenissen te lezen. Wat beleven jullie veel zeg , hé geniet ervan en ik lees jullie avonturen met veel plezier . Groetjes Paula

wat een belevenis daar ver weg................ hier alles goed, bloesem in de bomen, narcissen alles loopt uit. mooi ook hier in Nederland! goede tijd nog en ook goede paasdagen toegewenst.

15 koeien waard hahahah. Geweldig. En plassen in de bosjes, wat wil je nog meer. Doen! Jullie beleven echt van alles, mooie foto's ook, vooral die foto waar jullie uit dat dak naar het wild kijken. Geniet van het goede en ik hoop dat de mensen daar ook veel plezier hebben van jullie vrolijkheid en goede werken. Een hartelijke groet uit Vlaardingen.

Wat heerlijk om jullie belevenissen te lezen. Jullie maken een hoop mee. Geniet er maar van, de tijd vliegt voorbij. Groetjes, Petra.

Geef uw reactie !