Warm onthaal (32 graden)
Onze eerste dag in Kenia.
 Vanmorgen om 5 uur zijn we aangekomen op ons verblijfadres.
 We verblijven bij een gastgezin en hebben hier een eigen slaapkamer.
 Bijzonder om zo lokaal te leven en mee te eten met de keniaanse pot.
 We kregen van de bewoners Phoebe en Leonard een warm welkom. Zijn zeer vriendelijke mensen die er alles aan doen om het ons naar het zin te maken.
 Vandaag hebben we gerelaxed. Geslapen, koffer uitgepakt, kamer wat gezellig gemaakt (zie foto) en even naar lokaal winkeltje.
 Morgen krijgen we verdere informatie over hoe te leven hier zoals waar we kunnen pinnen, boodschappen, openbaar vervoer enz.
 Het is hier momenteel 28 graden en overgang voor ons was dus enorm. We gaan daarom maar snel het afrikaanse ritme ook overnemen om niet oververhit te raken.
 
 Tot horens,
 Lies en Anja
 


Reacties

hoi, fijn dat jullie veilig zijn aangekomen in een warm Kenia, een goed verblijf daar hoor. we hopen jullie te volgen uit Gouda

Hoi Anja en Liesbeth, Fijn om te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen. Wij wensen jullie een goede tijd in Kenia en veel sterkte met alles! Collegiale groeten uit het verre Nederland.

Ha Anja en Lies,fijn dat jullie goed zijn aangekomen en een leuke ontvangst hadden. We wensen jullie veel succes met het mooie werk dat jullie gaan doen.We vinden het erg leuk om op deze manier met jullie mee te kunnen leven.

Ha meiden, dat is ff schakelen qua temp. Maar doe het op de afrikaanse manier...opt gemakje..je hebt de tijd. Hier in Middelburg alles goed hoor. xxx Marina&Johan&Bonnie

fijn te lezen dat jullie goed aangekomen zijn. En wat een heerlijke temperaturen, hier gaat het volgende week weer vriezen zeggen ze . Groet uit Middelburg

hallo meiden, heel veel plezier daar en geniet ervan!! groetjes angela

Geef uw reactie !